Saturday, December 13, 2014

Insulele Canare, Tenerife

Ti-ai imaginat vreodată cum ar fi să petreci un Revelion în Tenerife, locul binecuvantat cu cea mai bună clima din lume? Chiar dacă ai visat la asta, probabil esti destul de departe de realitate.
Insula spaniolă, aruncată la 1600 de kilometri de Peninsula Iberică, în Oceanul Atlantic, mult mai aproape de continentul african decât de Europa, este un tărâm privilegiat, unde soarele străluceşte cel puţin 300 de zile pe an, cel puţin în sudul insulei.
Aici este şi locul ideal de a petrece un Revelion în Tenerife, pentru că aici sunt staţiunile cele mai căutate de turişti din toată lumea. In Playa de Las Americas şi pe Costa Adeje este cea mai mare densitate de hoteluri de lux, dar şi hoteluri mai accesibile, in general de trei sau patru stele
Dar să nu ne îndepărtăm de subiect, un revelion in Tenerife.



Revelion in Tenerife – varianta extremă
Insula asta iti oferă tot ce ti-ai imaginat si tot ce nu ti-ai imaginat. Dacă esti un iubitor al extremelor, iti poti rezerva ultimul apus al soarelui, care intre noi fie vorba, in Tenerife este mai mereu spectaculos, doar pentru tine, sau pentru tine si amicii tăi. Cum asta? Simplu! Te poti lansa cu parapanta de pe culmile vulcanice care străjuiesc plajele sudului, singur, daca te pricepi, sau in tandem cu un instructor. Cert e ca vei simti din plin adrenalina unui revelion in Tenerife, varianta extrema. Vei trai clipe unice, privind din aer rămăşiţele ultimei zile a anului, stingându-se în Oceanul Atlantic, undeva lângă micuţa insula La Gomera.

La aterizate, direct pe plajă, dacă eşti cu prietenii, puteţi începe petrecerea iar la miezul nopţii puteţi admira în vuietul valurilor, miile de focuri de artificii care vor lumina cerul de deasupra fiecărui hotel de pe Costa Adeje. O astfel de distractie cu parapanta te costă in jur de 100 de euro.

No comments:

Post a Comment